Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Съвети при домашния ремонт

Какво да не правим при домашен ремонт?

Започвате ли ремонт, викнете ли майстори, ви е нужно много търпение. Предлагаме няколко съвета, които може да ви помогнат да се справите малко по-лесно с майстора, с мръсотията след него и с цялото изпитание.

Бюджетът за ремонт никога не стига

Още в началото ще е нужно да се заредете с малко повече пари от договореното или очакваното.


уведомяване на съседиУведомете съседа

Започвате ли ремонт, задължително уведомете съседите. Шумът е позволен от 8 ч сутрин до обяд и след 16 часа. Оплаче ли се съседът, ви дебне глоба.


почерпка на майсторитеЧерпете майстора чак следобед

Винаги бъдете гостоприемни, но черпете майстора чак следобед – с бира или с кафе. Не за друго, а за да не се отпуска. Ако искате да сте сигурни, че няма да имате липси и изненади, по време на работата му или бъдете у дома, или осигурете човек вкъщи.


Remont-na-pokrivi.org - фирма за изволзване на строително отпадъциНе хвърляйте боклука пред блокa

Има санкция и ако изхвърлите строителните си отпадъци в гората или пред блока или на друго нерегламентирано място. Затова, когато при ключите с ремонта и с чистенето след него, обадете се в общината и попитайте къде и срещу колко пари можете да се отървете от боклука. Другият вариант е да викнете фирма за покривни ремонти София, която срещу заплащане ще го извози до определеното място.


Позитивната нагласа

За да не хабите излишни неври, не се вживявайте твърде много в неприятни ситуации в които неизбежно ще изпаднете. Една мисъл трябва да ви крепи през цялото време: представяйте си как ще изглежда къщата след ремонта – спретната, бяла и чиста. Имайте предвид, че според статистиката, близо 40% от разводите по света се случват по време или около домашния ремонт. Бъдете разумни и толерантни за да не станете част от статистиката.