Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Хидроизолация на основи

Хидроизолация на основи на сградаХидроизолацията на основите на една сграда е базово действие и е от огромно значение, за по нататъшната правилна и дълготрайна експлоатация на съоръжението. Подземните части на сградите са в непрестанен досег с подпочвените и атмосферни води, съхраняването и опазването на конструктивните елементи се осигурява от хидроизолация на основи.

Тя е подложена на непрестанно налягане и деформация, предизвикана от тежестта на почвата и движението на почвените слоеве. Преди да се постави хидроизолацията на основите на една сграда, трябва да се види дали има подпочвени води и при наличието им, да бъдат отстранени.

Какво е нужно за качествена хидроизолация на основите на сграда?

За да бъде качествена и надеждна хидроизолацията на основите на вашата сграда или къща, трябва да бъдат съобразени няколко основни и  много важни фактора преди тя да бъде поставена. Едно от условията е да бъде съобразен класът на бетона. Този клас показва водонепропускливостта на материала.

Този фактор е от особено значение, тъй като внася допълнителна изолация и сигурност при подсигуряването на това да не влиза влага или вода в основите на сградата. Друг много важен фактор е повърхността, върху която се полага хидроизолацията да бъде с направена изравнителна замазка от пясъчно-циментен разтвор. Общата дебелина на хидроизолационния пакет също така трябва да бъде съобразен с количеството воден напор и вида хидроизолация, която ще се използва.

Ние във Remont-na-pokrivi.org ви предлагаме най-висококачествените хидроизолации на ниски цени

При изграждането е хубаво да се добавят съставки към бетона, които оказват влияние върху свойствата на бетоновата смес и нейната водопропускливост. Друг основен и ключов елемент, при направата на хидроизолация на основите на сградата, е третирането на фугите, които се получават при прекъсването на бетона. Нужно е те да бъдат уплътнени с PVC ленти.

Хидроизолацията на основи може да бъде направена и от външната страна, като се използва

  • битумна мушама
  • битумни пасти
  • PVC ленти
  • рулонна мушама

Качествената хидроизолация на основи гарантира защита срещу корозия и минимум 70 м воден стълб.Ние от Remont-na-pokrivi.org разчитаме на дългогодишен опит и професионализъм. Свържете се с нас ако имате нужда от качествени услуги на ниски цени на територията на София и страната.