Имате нужда от нашите услуги? Обадете ни се!0885 755 727Пишете ни!

Битумна хидроизолация

Битумна хидроизолация е една от най-често срещаните и използвани в днешното строителство тип изолация. Тя намира широко приложение в практиката и в използването на изолационни материали при стари сгради и съоръжения.

Битумна хидроизолация от Remont-na-pokrivi.orgБитумните хидроизолационни мушами имат изключително по-добри технически свойства и дълготрайност. Друго тяхно голямо предимство е високата им топлоустойчивост – около 130 – 150 градуса по Целзий.

Това позволява с тях да се прави водоустойчива изолация на покриви по вертикала, а също така и по силно наклонени повърхности, без това да предизвиква опасност от разрушаването им, в следствие на високите температурни амплитуди. Битумната хидроизолация намира широко приложение в направата на изолационна система на големи покриви от плосък тип.

Тя е идеално решение за работа в горещо време – рискът за стичане или омекване на използвания метериал е минимален.

Предимства на битумното изолиране

Важен фактор е, че АРР модифицираната битумна хидроизолация е идеална за работа по мостови съоръжения. Тя може да бъде полагана директно върху асфалтовата плоча. Стареенето на рулонните мушами е няколко пъти по-бавно, в сравнение с мушамите от окислен битум.

Този тип водоустойчива изолация има по-голяма еласто-пластична деформация, която запазва формата дори при работа на отрицателни температури до -35 градуса по Целзий. Този тип изолации са перфектни за залепяне или нанасяне върху предварително грундирани бетонови повърхности. Това ги прави изключително полезни при направата на изолация на вертикални стени и съоръжения.

Ние от Remont-na-pokrivi.org препоръчваме употребата на този тип материали и от дълги години работим предимно с битумна хидроизолация, при направата на открити покриви, тераси, мостове и басейни. Рулонната изолация се залепва директно чрез газопламъчно нагряване. Тя трябва да бъда разтопена около 1,0 мм, за да може да бъде залепена както трябва за пластовете бетон или цимент.

Листови мушами – удобно решение при битумна хидроизолация

Високите качества и надеждността на рулонните битумни мушами, са предпоставка, те да бъдат една от най-често използваните видове хидроизолация в днешното строителство. Непропускливостта и здравината на листовата мушама дава неимоверно качество при употреба.

Бързината на работа, устойчивостта на материала, възможността за работа при високи температурни амплитуди и дълготрайността му са предпоставка битумната хидроизолация да бъде номер едно и да се използва от всички професионалисти независимо дали извършват ремонтни дейности на покриви, тераси, подземни помещения или басейни.

Битумна хидроизолация
4.3 (86.45%) 31 глас[а]