Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Ремонт на покриви на панелни блокове

Ние от Ремонт на покриви София извършваме ремонт и поддръжка на всякакъв тип покривни конструкции и съоръжения, в това число и на панелни блокове на цени без аналог. Като професионалисти знаем кои са основните проблеми на плоския покрив и разполагаме с уменията и възможностите да ги отстраним.

Ремонт на покриви на панелни блокове цени от Remont-na-pokrivi.orgПлоските покриви имат своето специално предназначение и създават важно удобство в жилищните блокове и кооперации, а именно – позволяват дори на жилищата, заемащи последните етажи да използват максимално височините на стаите.

Плоският покрив на един панелен блок е изложен на различни атмосферни влияния, всяко от които нанася сериозни поражения върху целостта на покритието, водещо до проникването на влага, която първоначално засяга само жилищата на последния етаж, но постепенно се спуска към останалите апартаменти.

Ремонт на покриви на панелни блокове на топ цени

Ние във Remont-na-pokrivi.org сме екип от опитни и компетентни строители, на които можете спокойно да поверите грижата за покрива на жилищната си сграда. На нас можете да разчитате, когато се появи отлепяне или напукване на хидроизолационното покритие, напукване или отстраняване на минералната защита или желаете саниране на сградата, с цел повишаване на нейната енергийна ефективност.

Ние използваме най-качествените и доказали се във времето строителни материали, като не правим компромис за сметка на цената, защото знаем, че това ще Ви коства много повече средства в близко бъдеще.

Ние гарантираме, че при реставрирането на покрив на панелен блоков отделяме специално внимание на детайлите при свързване с отводнителните системи, коминните тела, окабеляването и всички, на пръв поглед дребни детайли, където най-често възникват проблеми.

Материали, използвани при покривно ремонтиране

Ние работим по различни системи за хидроизолиране на плоски покриви и използваме различни материали за финишно покритие, сред които битумни мушами, метални и фиброциментни плоскости, обмазващи битумни и полимерни продукти, всеки от които с дълъг ескплоатационен живот.

Не се заблуждавайте, че можете да се справите с проблемите на плоския покрив, защото ако това беше вярно – нас нямаше да ни има.