Имате нужда от нашите услуги? Обадете ни се!0885 755 727Пишете ни!
безплатен годишен оглед на сграда след ремонт
оглед на сграда за предстоящ ремонт

Промоции и оферти от Remont-na-pokrivi.org

Ние Remont-na-pokrivi.org сме строителна фирма, специализирана в ремонтни дейности на сгради. Всъщност, ние не сме просто една от многото строителни фирми в България, а една от най-добрите. От тези, изградили с много труд, компетентност и коректност своето име и правим всичко възможно да запазим своята репутация.

Ние предлагаме не само добре и в срок извършени ремонти, но и промоции и оферти, които ще накарат нашите клиенти за пореден път да се почувстват специални и обгрижени. За да разберат те, че за нас не е най-важна финансовата част, а удовлетворението на клиента ние предлагаме няколко напълно безплатни услуги.

Безплатен годишен преглед

Remont-na-pokrivi.org предлага безплатен годишен преглед на всички обекти, в които е извършил цялостен или частичен ремонт на покрив, както и на местата, на които сме положили водоустойчива изолация. Безплатната услуга важи за периода на гаранцията, за да се уверим, че нищо в работата ни не е извършено, така че да разочарова клиента или да застраши неговата собственост и здраве.

Годишните профилактични прегледи ни дават възможност също да следим дали клиентът стопанисва правилно, ремонтирания от нас таван, защото понякога неговата неинформираност или нехайство може да стане причина за неоснователни претенции към нашата компания.

Безплатен оглед на вашата сграда

Ние работим в рамките на страната, защото знаем, че хората във всеки град и село в България се нуждаят от качествено извършена услуга. Тъй като нашето седалище се намира в София, ние можем да си позволим да посетим своите потенциални клиенти за оглед на място, изцяло за своя сметка.

Огледът на място е изключително необходим и е задължителна процедура при нас, преди да приемем поръчка, затова всеки клиент, намиращ се на територията на столицата ще получи такъв – безплатно, независимо дали ще избере нашите услуги или не.

Възползвайте се от нашите промоции и оферти, защото такива екстри предлагат само най-добрите фирми в бранша!

Промоции
4.2 (84.14%) 29 глас[а]