Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Хидроизолация на плосък покрив

Хидроизолация на плосък покрив цени
Използването на услуги по хидроизолация на плоски покриви днес е много важно изискване за сградите, за да бъдат те винаги максимално уютни и защитени. Жилищата ни редовно страдат от влага и мухъл, който се наслоява по стените на домовете ни. Добрата изолация на плоски покриви не само дава завършен вид на всичко, но е и една от най-важните стъпки при строителството.

Особености при изолирането на равни покриви

Изолацията на плосък покрив запазва цялата сграда от влиянието на метеорологичните фактори, като дъжд, силни ветрове, бури, градушка, снеговалежи, лед, слънчево греене и други. Всеки един от тези фактори може да причини разрушаване на строителните материали и да доведе до проникване на вода и влага в жилището. При проникването им може да се получи корозия, зараждането на мухъл, шупли или намаляване на якостта например на бетона.

Използването на качествена хидроизолация за покриви е абсолютно задължителна, независимо дали живеете в стар панелен блок или в новопостроена кооперация. Независимо дали тепърва се строи вашето жилище или ще правите ремонт на покрива, обърнете внимание какви материали използва наетата фирма. Висококачествените материали гарантират устойчивост и надеждност на проекта, а също така биха ви спестили не малка сума при по нататъшни ремонтни дейности.

Особености при работата по покриви

При полагане на хидроизолация на плосък покрив, каквито са покривите на старите панелни блокове и на по-голямата част от новите сгради, се използва предимно

  • Хидроизолационни рулонни покрития
  • PVC настилки
  • Полиуретанови хидроизолации
  • Хидроизолационни мембрани

Това са готови за настилане материали, при които се използва топло газопламъчно или студено полагане на хидроизолация на плоски покриви.

Плосък покрив и хидроизолацияОгромното разнообразие от видове хидроизолационни материали може да ви обърка и затрудни при избора ви. При търсенето на майстори за покривни ремонти също така трябва да съобразите бюджета си. Допитайте се до приятелите и познатите си за препоръка или потърсете препоръка от роднина за коректна фирма-изпълнител.

Зад всеки наш завършен обект стои един усмихнат клиент, който горещо препоръчва нашите услуги на приятели, роднини и колеги. Причините са няколко – качество, цена, отговорност, доверие, все качества, които определят нашата работа през дългите години на пазара.

Доверете се на професионализма и опита, на качеството, но и на цените, които ни помогнаха да се изградим като лидер на пазара при предлагане на хидроизолация на плоски покриви в София и допринесете за вътрешния комфорт и уют, който ще оцените през влажните месеци на годината.