Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Погрижете се за здравия вид на вашия покрив

С настъпването на зимните месеци, голяма част от семействата в страната ни прибягват към услугите на фирми за ремонт на покриви. Особено онези от тях, притежаващи вили, които посещават няколко пъти в годината. Наясно сте, че колкото по-малко се поддържа и обитава една сграда, толкова по-лесно разрушима е тя самата, за това погрижете се да ви е здрав покрива.  След падането на обилни дъждове и валежи, често съоръженията на постройките ни алармират за неотложна поправка.

Как да ремонтираме плосък покрив?

Плоските форми често биват използвани като завършек на онзи тип сгради, притежаващи неправилна геометрична форма. Благодарение на този тип съоръжения, имате възможността да използвате всички стаи от постройката, дори и тези, разположени на последния й етаж. Материалите, които се използват при изпълняване на хидроизолации на покриви са с ограничен живот. Те имат своята си гаранция, но както вече ви е известно, тя не е доживотна. Това е една от причините да поддържаме и освежаваме тези конструкции от нашите сгради.

Най-ефикасният начин за ремонт на вашия плосък покрив се оказват хидроизолационни системи. Проблемът с протичането на вода, натрупване на влага и други неблагоприятни последици , би могъл да бъде игнориран с прякото съдействие на професионалисти, упражняващи този вид дейност години наред. Техните знания и компетенции най-вероятно ще изкоренят проблема, който съществува за вас и ще ви дарят с усещане за спокойствие

Детайлите са една от най-важната част при изпълнение на плосък покрив. Всеки един комин, окабеляване, отводнителни системи и други допълнения, биха могли да окажат сериозно отношение върху качественото изграждане на покрив и дължината на експлоатационния му живот, без необходимост от скорошна поддръжка или освежаване.

Кои са факторите, оказващи неблагоприятно влияние?

Плоските съоръжения имат няколко заклети врага, от които трудно смогват да се предпазят. Сред тях са дъжд, слънце, сняг, индустриални газове, вентилация на сградата, отопление, човешка дейност и много, много други. Всеки един от тях е в състояние а нанесе редица поражения, които водят след себе си множество неблагоприятно последици.

Ако желаете да прекарате зимните месеци спокойно и уютно, то нашият съвет е да се погрижите за своите домове или постройки, които не обитавате постоянно. Направете го преди да е настъпила зимата. Действайки по този начин притежавате възможността да игнорирате появата на влага и мухъл във вашите помещения.