Имате нужда от нашите услуги? Обадете ни се!0885 755 727Пишете ни!

Измазване на комини и направа на шапки за комин

Защо не бива да подминаваме измазването на комина и поставянето на шапки при покривен ремонт?
Много хора предприемат реставриране на покрива поради сериозни причини, основната от които е теч, който поврежда цялата сграда. Най-често обаче по една или друга причина решават да спестят от дейността по измазването на комина или си мислят, че на по-късен етап могат да го направят сами.

Това е груба грешка, която не бива да се допуска!

Измазване на комини от Remont-na-pokrivi.orgНие от Remont-na-pokrivi.org се занимаваме основно с проблеми по сгради, като част от нашата дейност е и изграждането и измазването на комини на къщи, блокове или друг тип постройки, а също така поставяме шапки на комините.

Измазване на комини от фирма за покривни ремонти?

Ние можем да съчетаем тази услуга, заедно с основните ремонтни дейности по вашия покрив, а можем да ви я предложим и самостоятелно. Ако изберете втория вариант, то най-вероятно вече са се появили проблемите, които наистина не са никак приятни.

Ние предлагаме вътрешно и външно измазване на комини, направено по правилата на съвременното строителство, използвайки най-качествените строителни материали.

Експертният подход е задължителен в нашата работа, защото ние отлично знаем колко е важно да се избегне просмукването на вода в мазилката на коминното тяло, която замръзва в студените зимни дни и води до неговото постепенно разрушаване.

Не си мислете, че ремонтните работи по шапки за комини са лесна работа

Недейте, защото бързо ще установите, че това не е точно така, в случай че решите да го направите сами. Направата на шапки за комини е далеч по-сложна и пипкава работа, която изисква професионален опит. Некачествената мазилка, положена без предварителна подготовка ще се разруши след много кратко време и ще се окаже, че средствата и усилията ви са отишли на вятъра.

Доверете се на нашите опитни експерти, които могат бързо и качествено да се погрижат за:

  • Вътрешната мазилка;
  • Външната мазилка на бетонното тяло;
  • Металната обшивка на всеки комин.

В случай че това се налага, с цел да се избегнат сериозни поражения, които, освен че ще попречат на комина да функционира, ще доведат до запушване на улуците, а от там и до повреждане на покривната конструкция.

Цената на поставянето на шапки, извършвана от екипа на Remont-na-pokrivi.org се равнява на нищожна част от целия бюджет за ремонта на вашия покрив. Това е сериозна причина да помислите в перспектива за своя дом, вместо да пестите средства и така да пропуснете ключов детайл от комплексните ремонтни дейности, който може да ви осигури един брилянтен финален щрих върху чисто новия ви покрив, благодарение на професионалната работа при измазване на комини.

Екипът на Remont-na-pokrivi.org винаги подхожда с прецизност, качество и доверие към работата си, когато става дума за измазване на комини и изграждане на шапки.

Измазване на комини
4.4 (87.2%) 25 глас[а]