Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Боядисване на бордове, шапки и обшивки

Покривните ремонти включват и редица допълнителни дейности, от които зависят здравината и дългият експлоатационен живот на цялата конструкция, затова е изключително важно тези дребни на пръв поглед детайли, да не се пренебрегват и най-вече към тях да се подходи професионално.

Ни сме включили в своя обширен списък с услуги, извършването на професионално грундиране и боядисване на бордове, шапки и обшивки, което цели да запази тяхната здравина и цялост, за да избегнете необходимостта да ги подменяте всяка година.

Боядисване на бордове, шапки и обшивкиМакар и на пръв поглед тази дейност да изглежда елементарна, то ние – професионалистите не Ви съветваме да я извършвате сами, защото по този начин рискувате не само да пропилеете средства и усилия, но и дори да застрашите живота си.

Remont-na-pokrivi.org е строителна фирма, разполагаща с компетентни специалисти, притежаващи богат, дългогодишен опит в работата върху покривни конструкции с различна височина и наклон, което може да бъде изключително опасно.

Какви са материалите при боядисване на бордове, шапки и обшивки

Ние използваме само най-добрите материали и можем точно и прецизно да преценим какъв тип грунд или боя да използваме върху съответния материал и дори колко слоя да нанесем, за да удължим максимално живота на бордовете, шапките на комините и обшивките, за да запазим за дълго цялата покривна конструкция.

Грундирането и боядисването на бордове, шапки и обшивки може да се включи като допълнителна част от цялостния ремонт на покрива, но за нас не е проблем да го извършим и като самостоятелна услуга, в случай че сте пропуснали да го изискате при последния ремонт или услугата е била извършена некачествено.

Гаранция за качество при боядисване

Ние гарантираме, че нашите клиенти ще получат перфектно изпълнение в кратки срокове и на изключително привлекателни цени, защото сме професионалисти, които обичат и вършат с удоволствие своята работа. Не се заемайте със задача, която не е по Вашите сили и която може да Ви коства много – доверете се на фирма с опит в областта на реновирането на покриви и бъдете сигурни, че сте в добри ръце.