Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Информация за нашите услуги

ремонт на покривиКакви услуги предлага Remont-na-pokrivi.org?

Ние от Remont-na-pokrivi.org сме профилирани изцяло в ремонтиране на покриви и поставяне на хидроизолации, но предлагаме и широк набор строителни услуги, извън тази дейност – всяка, от които е отново изпълнена професионално, качествено и коректно, защото така работим ние и с това печелим своите клиенти.

Екипът ни е съставен от професионалисти с богат опит в строителните услуги. Някои от нашите служители имат зад гърба си дълги години в едни от най-големите строителни фирми в страната, редица квалификации и завиден опит, а други спокойно можем да наречем ‘’експерти’’.

Създадохме Remont-na-pokrivi.org за да обединим майсторството на най-опитните ни колеги с амбицията на младите ръководители. Целта ни е да предложим качествена услуга на разумни цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и за редовите граждани с далеч по-скромни нужди.

Предимството, което смятаме, че е на наша страна, е коректността ни към клиента и желанието ни да удовлетворим неговите желания. Държим на доброто си име и не забравяме, че за реномето ни е важен отзивът от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект и дори коректността при всеки предварителен оглед.

Експертни ремонтни дейности на ниски цени

Ние се отзоваваме на всяко обаждане и на всяко запитване, направено на фирмения ни сайт. За нас е привилегия, че сте ни избрали и Вие ще го усетите още в първите минути от комуникацията.

Ние ще изпратим експерт, който да направи оглед на Вашия обект и да се запознае на място с това, каква работа трябва да бъде извършена. Този експерт може да Ви даде насоки, съвети и препоръки, но крайното решение взимате Вие и ние ще го приемем и ще работим, според Вашите указания.

Нашият екип ще извърши ремонта бързо, но не и за сметка на качеството. Ние не сме от фирмите, които губят времето на своите клиенти, а и своето, защото имаме достатъчно задачи.

Ние ще използваме най-качествените съвременни материали и ще работим прецизно, спазвайки всички изисквания и указания, за да можем след приключване на ремонта да Ви дадем гаранция, без да се притесняваме.