Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Смяна на керемиди

Всяка покривна конструкция, застлана със стандартните глинени керемиди рано или късно започва да тече, а течът често се установява по много болезнен начин – когато видим грозно, влажно петно на стената или (недай боже) се откърти парче от мазилката на тавана.

Смяна на керемиди от Remont-na-pokrivi.orgОсновната причина за течовете по таваните или стените е счупването на една или няколко керемиди, които без отлагане трябва да се подменят. Проблемът със счупените керемиди, обаче трудно се установява, защото много често пукнатината е малка, а водата се стича и капе далеч от проблемния участък.

Защо не трябва да сменяме старите керемиди сами?

Ние от Remont-na-pokrivi.org се занимаваме с ремонт на покриви и част от нашите, експертно поднесени услуги е смяната на керемиди. Това включва цялостна проверка на покривната конструкция, с цел да се установят точните щети, да се вземе решение за бързо действие и да се избегнат бъдещи поражения върху сградата.

Нашата професионална намеса Ви спестява необходимостта да се качвате върху висок и често стръмен покрив и да чупите останалите здрави керемиди, в търсене на проблемните една-две-три… Ние знаем как да открием проблема и как да го коригираме бързо, като в случай, че това е необходимо, освен повредените ще подменим и дървените подпори, ако са изгнили и застрашават целостта на покривната конструкция.

Ние ще оправим керемидите по покрива Ви за нула време

Remont-na-pokrivi.org е на Ваше разположение, независимо за колко дребен или сериозен проблем се касае. Ние се ангажираме да се отзовем на Вашето повикване по най-бързия начин, защото знаем колко скъпо може Ви излезе забавянето в този кризисен период, особено в дъждовно време.

Ние имаме богат опит в смяната на керемиди както цялостно, така и само в един сектор на покривната конструкция. Нашите цени са достъпни, като срещу тях получавате перфектно извършена услуга и работим еднакво ефективно върху покриви с голям наклон, намиращи се на солидна височина, което за непрофесионалистите е изключително опасно.