Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Полагане на хидроизолация – качество и цена

Процесът по полагане на хидроизолация е отговорна работа, която не трябва да се подминава с лека ръка. При неправилен монтаж на материала, колкото и качествен да е той, ефекта е нулев. Освен това, наличието на качествен материал трябва да се съчетае със също толкова качествена работа.

В България извършването на тази дейност не е от нещата, на които се обръща достатъчно внимание. Има много непрофесионални екипи, които хората често правят грешката да изберат поради ниска цена и нереални гаранции.

Извършваме всякакъв вид хидроизолации. Предлагаме богат избор от материали, според нуждите на клиента (хидроразливни, битумни, полиуретанови и др.). Чрез полагането на качествена хидроизолация, ние ще помогнем на вашата сграда/помещение да подобрят функционалните си свойства и ще подсигурим добри условия за максимално дълъг живот на основните строителни материали.

Какви са видовете хидроизолация?

Хидроизолация на плосък покрив

Най надеждният вариант за плосък покрив е битумната мембрана, тя има дълъг живот и е устойчива на температурни амплитуди. Полагането на битумната мембрана се извършва чрез газопламъчно залепване на мембраната към основата. Независимо дали е двупластова или еднопластова, мембраната трябва да е с минерални шисти или шистите (посипка), които предпазват битума от UV лъчи.

Вертикални стени

Залепянето на мембраната към вертикалните стени става по-бавно отколкото към плосък покрив защото при основите на сграда битумната мембрана се разрязва на парчета удобни на майстора, който ще полага изолацията.

Тераси

Хидроизолацията на терасата може да е както еднослойна така и двуслойна. За по добро залепване на плочките след хидроизолация на тераси е препоръчително мембраната да е с минерални шисти /посипка/, тази посипка служи за здраво залепяне на плочките върху мембраната.

Основи на сграда

Основите на сградата след обратен насип остават години под земята, затова рябва да се подбира внимателно фирмата която ще направи вашите подземни гаражи или мазета сухи занапред. При хидроизолация на основи мембраната се прилепя плътно към стените след полагане на битумен грунд за най-добра спойка между основа и мембрана.

Битумен грунд

Използва се за по-добро залепяне на битума към основата, служи за обезпрашаване на основата и е неразделна част от хидроизолация на основи.

Подложен бетон (фундамент)

Хидроизолацията на подложения бетон (фундамент) се полага преди фундаментната плоча, което, както при полагането на хидроизолация при вертикалните стени, предпазва основите и мазетата на сградите от подземните води. По този начин с този вид изолация се прави най-сигурната защита на сградите. Правилният и най-успешен начин за изолиране на основите се прави като се комбинира полагането на хидроизолация на вертикалните стени и фундамента.

Други услуги

Освен горе-изборените често извършвани хидроизолации услуги, Remont-na-pokrivi.org предлага също така хидроизолация на:

  • Подземни гаражи
  • Басейни
  • Цветарници
  • Мостове

Избери коректния партньор при полагане на хидроизолация на покрив и се наслади на страхотна цена, висока скорост и невероятен краен резултат!