Имате нужда от нашите услуги? Обадете ни се!0885 755 727Пишете ни!

Поставяне и монтаж на битумни керемиди

Всеки от нас мечтае да живее в голям и красив дом, който да е направен по негов вкус. Рано или късно тези мечти се сбъдват за всички ни, но какво става когато вече нанасяйки се в мечтаното си жилище, осъзнаем, че не всичко е както трябва. Какво се случва, ако още от самото начало ни се наложи да започнем с ремонтите, защото не сме предвидили някои детайли, като качествената и ефективна хидроизолация на покриви?

За да не се стига до там, проучете внимателно какви са възможностите ви и изберете най-добрата според джоба и нуждите си. Има много хидроизолационни материали.

Ние от Remont-na-pokrivi.org, чрез дългогодишен опит, можем да ви препоръчаме да поставите битумни керемиди на вашия покрив. Те са един от най-добрите и надеждни материали.
Монтаж на битумни керемиди от Remont-na-pokrivi.org

Какво представляват битумните керемиди?

Този вид керемиди са хидроизолационен материал, от лентов тип, който се произвежда на основата на битум, модифициран с АПП. За тяхната основа се използва стъклен воал. От едната страна се покриват с полиетиленово фолио или дребнозърнест пясък, а от другата с минерални гранули, които спомагат за хидроизолационните им качества.

Минералната посипка се оцветява предварително, чрез употребата на различни пигменти. Това придава завършеност и цвят на крайния продукт. Минералният цвят също така предпазва хидроизолационния материал от действието на топлината и на слънчевите лъчи и радиация, което осигурява допълнителна дълготрайност, устойчивост и живот на керемидите.

Те се произвеждат в три различни варианта:

  • Триъгълни керемиди;
  • Керемиди под формата на пчелна пита;
  • Керемиди под формата на боброва опашка.

Това улеснява работата при поставянето и монтаж на битумни керемиди.

Кога е подходящ монтаж на битумни керемиди?

Керемидите от битумни материали са здрави, гъвкави, леки и изключително подходящи при водна изолация на куполовидни или начупени покриви. Те са приложими и при покриви със сложна геометрична форма и голям наклон – от 12 до 90 градуса, освен това са подходящи за всякакъв климат и гарантират качествената хидроизолация на вашата къща или по-голяма сграда.

Ако имате нужда от висока ефективност, професионализъм и качество от най-висок клас при поставяне и монтаж на битумни керемиди, то не се колебайте да изберете Remont-na-pokrivi.org – лидер в поддръжката и реновирането на покривни конструкции.

Поставяне на битумни керемиди
4.3 (86%) 20 глас[а]