Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

Подмяна на улуци

За незапознатите улуците са обичаен придатък на всяка покривна конструкция, независимо дали това е жилищен блок или най-обикновена къща, но за експертите по ремонт на покриви, каквито сме ние от Remont-na-pokrivi.org това е едно сложно и изключително важно съоръжение.

Подмяна на улуци от Remont-na-pokrivi.orgПодмяна на улуци се налага, когато старите са изгнили и не изпълняват своята функция да отвеждат, стичащата се по покрива вода. В случай, че тази подмяна не се направи своевременно се стига до разрушаване на външната мазилка, а понякога и до поражения във вътрешната част на сградата.

По-дълъг експлоатационен живот след подмяна на улуци

Отводнителната система на покрива ни може да бъде поддържана изключително лесно дори и без намесата на специалисти. Именно регулярно подценяваната поддръжка на улуци е най-честата причина за тяхната смяна.

Една от най-важните дейности при поддръжка на тръбите на отводнителната система на вашия дом, вила или сграда е те да бъдат редовно почиствани през няколко месеца и по този начин да бъде предотвратено тяхното затлачване и последващо запушване с най-различни боклуци. Усилието не е никак голямо и в масовия случай подобна профилактика на улучната система се налага 1-2 пъти в годината, но за сметка на това предотвратява бързото й износване.

Ефективен начин за предпазване на улуците от запушване с по-големи и трудно отстраняеми обекти пък се оказва простото поставяне на кълбо от бодлива тел в отвора на самата тръба. Така по-големи предмети не могат да попаднат в нея и да блокират действието й по отводняване на покрива.

При увисване на тръбите на улуците причините най-често са:

  • Излязла от скобата тръба;
  • Счупена скоба или блокаж на улука;
  • Натрупване на тежки замърсявания в даден сектор на дренажната система;
  • Неправилно проектиран или видоизменен наклон на улуците;
  • И т.н.

Не подценявайте влиянието на отводнителната система на вашия покрив, защото именно нейна функция е да отвежда влагата от местата, където тя може да причини най-сериозни проблеми по покривната конструкция.

Защо да се доверите за смяната на улуци на Remont-na-pokrivi.org?

С подмяната на улуците не можете да се заемете сами, освен ако не сте професионалисти в тази област. Дори най-изпеченият домашен майстор не може да се справи с това сложно съоръжение и не е необходимо, защото ние сме насреща.

Remont-na-pokrivi.org се занимава с ремонт на покриви, като нашата дейност включва цялостна грижа за всеки детайл от конструкцията на покрива. Ние можем да подменим улуците на Вашия дом или по-голяма сграда, независимо дали това ще бъде част от основния ремонт или самостоятелно извършена услуга.

Ние можем да подменим, както цялото съоръжение, така и само тази част от него, която се нуждае от подмяна, като от частична подмяна се нуждаят най-често секторите, намиращи се в близост до дървета, чиито листа запушват отворите на улуците, което води до задържане на вода и до гниене на материалите.

Remont-na-pokrivi.org работи за Вас при подмяната

Ние извършваме подмяна на улуци, използвайки модерна професионална техника, която ни помага да работим бързо и прецизно и влагаме най-качествените, съвременни материали, които удължават резултата от нашата работа и ни позволяват да се гордеем със своите произведения. Предлагаме конкурент цени и висококачествена работа в София и на територията на България.

Покривът е онази част от всяка сграда, която се нуждае от сериозни грижи и квалифицирана поддръжка и с която не бива да правите компромис, ако не искате да влошите състоянието на цялото здание.

Ние знаем всичко за покрива и сме ежедневно на ваше разположение, за да не ви плашат повече прогнозите за дъждовно време, особено, ако имате проблеми с улуците на своя покрив, независимо дали живеете в къща, кооперация или панелен блок.