Имате нужда от нашите услуги? Обадете ни се!0885 755 727Пишете ни!

Най-новите тенденции в обзавеждането на дома

Какви са водещите тенденции в обзавеждането на дома?

Според водещи интериорни дизайнери, като тенденции в furnitureобзавеждането на дома през 2013 г. остава стремежът към обстановка с интегрирани възможно най-много естествени материали, като бамбук, памук, вълна, камък, дърво. Вижте нашите съвети за дома, които ще ви помогнат да освежите жилището си според последните тенденции.

Цветови тенденции в обзавеждането на дома

На почит ще са интересните комбинации, обединяващи традицията и модата при различните цветове, материи и форми. Що се отнася за най-актуалните цветове за 2013 г., заложете на зеленото, синьото, червеното, оранжевото и, разбира се, непреходните черно, сиво и бяло. Това се отнася както за меките мебели, така и за настилките, подовете и стените.

Мотивите

Земните тонове ще са тотален хит при тапетите тази година, но се налагат и по-смели цветове, като лилаво и тюркоаз във всевъзможни нюанси. Релефните повърхности запазват популярността си, а мотивите на цветя и геометричните фигури от 60-те години се завръщат с пълна сила. Все пак, нашите съвети за дома са да смените тапетите, само ако това ви се налага.

Стенна декорация

Стикерите за стена ще претърпят своя възход в интериорния дизайн и ще позволят на притежателите на жилището да изразят по практичен и лесен начин своята креативност и индивидуалност. Ако не ви сменят тапетите у дома, бихме ви посъветвали да използвате фото-тапетите като бърз и лесноосъществим метод за освежаване на обстановката.

Мебели

Предпочитани ще бъдат мебелите от естествени материали, грубо обработени в ретро стил, за да запазят естествения си чар. Нашите съвети за дома относно подовите покрития е да използвате материали като ламинат, корк и дърво, които ще внесат уют и топлина във вашия дом.

Осветлението

Какво да кажем за осветлението, освен че задължително трябва да е добре подбрано и насочено, за да подчертава обзавеждането. Някога осветителните тела са имали по-различно, чисто практично предназначение, но вече са претърпели тотално преобразяване и сега играят важна роля в завършеноста на интериора. Мекото осветление от аплици по стените е същевременно модерно, красиво и целесъобразно. Възползвайте се от нашите съвети за дома и превърнете жилището си в пет-звезден хотел.

Декорация

За декорация ще се използват сухи цветя, дърво и бамбук. Меките възглавнички няма да напуснат модата и тази година. Освен че са страшно удобни и красиви в различните си форми и размери, те допринасят много за интересната атмосфера на дома.

Няма какво повече да чакате. Ако ви предстои ремонт или освежаване на дома, възползвайте се от съвети за дома 2013 г. и импровизирайте смело.

Най-новите тенденции в обзавеждането на дома
4.2 (83.64%) 22 глас[а]