Имате нужда от нашите услуги?Пишете ни!

След големите дъждове идват и големи течове от покрива

Някой течове от покрива се проявяват само когато има силни валежи. Обикновено течовете са по-слаби в началото и постепенно се засилват ако дъждът бъде по-продължителен или се засилва. Зоната около теча също се уврежда и постепенно започва да поддава, което лавинообразно засилва теча.

Последици след течове от покрива

Когато течът достигне критични нива, последиците стават видими, като се забелязват следи по тавана или стените на сградата. Някой поражения изискват незабавна реакция, като например случаите когато тече вода през вентилационните шахти, когато се оформят мокри петна по тавана или когато започне да излиза мухъл. Ако това се случи не се колебайте да направите ремонт на покрива.

Дори още преди да започнат да се виждат пораженията от течове от покрива, вие можете да ги предвидите ако усетите увеличаване на влажността във въздуха в помещенията или натрупване на конденз по стъклата на прозорците.

Ако по вашата сграда има някакви следи от течове, може да се свържете с нас за безплатна консултация, при която ще установим проблемите и ще обсъдим възможностите за тяхното остраняване.