За контакти:
office@remont-na-pokrivi.org

Информация за услугите на Remont-na-pokrivi.org

Кои сме ние от Remont-na-pokrivi.orgи защо да ни потърсите за вашия ремонт

ремонт на покривиНие от "Remont-na-pokrivi.org сме профилирани изцяло в ремонти на покриви и поставяне на хидроизолации, но предлагаме и широк набор строителни услуги, извън тази дейност – всяка, от които е отново изпълнена професионално, качествено и коректно, защото така работим ние и с това печелим своите клиенти.

Екипът ни е съставен от професионалисти с богат опит в строителните услуги. Някои от нашите служители имат зад гърба си дълги години в едни от най-големите строителни фирми в страната, редица квалификации и завиден опит, а други спокойно можем да наречем ‘’експерти’’.

Създадохме "Remont-na-pokrivi.org за да обединим майсторството на най-опитните ни колеги с амбицията на младите ръководители. Целта ни е да предложим качествена услуга на разумни цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и за редовите граждани с далеч по-скромни нужди.

Предимството, което смятаме, че е на наша страна, е коректността ни към клиента и желанието ни да удовлетворим неговите желания. Държим на доброто си име и не забравяме, че за реномето ни е важен отзивът от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект и дори коректността при всеки предварителен оглед.

Експертни ремонтни дейности на ниски цени

Ние се отзоваваме на всяко обаждане и на всяко запитване, направено на фирмения ни сайт. За нас е привилегия, че сте ни избрали и Вие ще го усетите още в първите минути от комуникацията.

Ние ще изпратим експерт, който да направи оглед на Вашия обект и да се запознае на място с това, каква работа трябва да бъде извършена. Този експерт може да Ви даде насоки, съвети и препоръки, но крайното решение взимате Вие и ние ще го приемем и ще работим, според Вашите указания.

Нашият екип ще извърши ремонта бързо, но не и за сметка на качеството. Ние не сме от фирмите, които губят времето на своите клиенти, а и своето, защото имаме достатъчно задачи.

Ние ще използваме най-качествените съвременни материали и ще работим прецизно, спазвайки всички изисквания и указания, за да можем след приключване на ремонта да Ви дадем гаранция, без да се притесняваме.

Направете запитване1

Направете запитване

Безплатен оглед2

Безплатен оглед

Определяне на цената3

Определяне на цената

Ремонт4

Ремонт

Хидроизолации

Фирмата ни извършва хидроизолации на покриви, жилищни помещения, подземни помещения, основи на сгради, бани, тераси и др. Ние ще ви помогнем да изберете подходящата за вашия обект хидроизолация с което ще повишите експлоатационните свойства на материалите, а от там и на сградата/помещението.

Избягваме да работим с ниско-качествените битумни мембрани (с които някой конкурентни фирми постигат много ниски цени), защото сме убедени че тези материали имат прекалено кратък живот.

Преди да дадем оферта за хидроизолация на вашия обект, ние ще дойдем на (безплатен) оглед за да съобразим индивидуалните нужди и конкретните условия.

Ремонт на покриви

Обновили сме хидроизолацията на десетки покриви на жилищни и индустриални сгради и се гордеем с качеството на свършената работа. Работили сме на покриви с всякакви форми и геометрия и не се притесняваме да приемем поръчка с висока сложност.

Работим предимно с италиански и испански битумни хидроизолационни материали, с които гарантираме безпроблемен и дълъг живот на покрива след извършен от нас ремонт. Не си позволяваме да влагаме ниско-качествени материали в нашите обекти и се стремим да предоставим най-дългата гаранция след извършен от нас ремонт на покрив.

Извършваме услугите си качествено и отговорно. Държим да защитим доброто име на фирмата си на всеки обект на който работим. Опитът и оборудването ни позволяват да работим и на трудно достъпни покриви и на големи височини.

Обади се сега:

Вашето име (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

×